Huidchirurgie

In onze praktijk, Dermatologie Maldegem, staat u als patiënt centraal. Wij willen u de beste zorg bieden. Dat houdt in dat we de wachttijd voor het maken van een consultatie-afspraak zo kort mogelijk willen houden.

Vanaf 1 december komt Dr. Elena Vankwikelberge onze vaste artsenploeg (Dr. Vossaert, Dr. Lanssens en Dr. Coussens) vervoegen. Daarnaast werken wij als vaste dermatologen samen met 4 dermatologen in opleiding met wie we een team vormen om u goed en snel te kunnen helpen. Concreet betekent dit dat u een afspraak maakt bij één van de artsen in opleiding, zij doen de consultatie in samenspraak met één van de vaste artsen. Op die manier geniet u van de combinatie van jonge gedrevenheid en rijpere ervaring.

Dit is mogelijk omdat onze praktijk in Vlaanderen een opleidingsplaats is voor dermatologie. Dit betekent dat afgestudeerde artsen, die zich verder specialiseren tot dermatoloog, gedurende 6 tot 12 maanden van hun vijf jaar durende opleiding onder onze begeleiding consultatie komen doen. Zij zijn artsen-specialisten-in-opleiding (ASO).

Wat zijn de mogelijkheden om een consultatie vast te leggen?

  • U kan een afspraak maken rechtstreeks bij Dr. Vossaert, Dr. Lanssens, Dr. Coussens of Dr. Vankwikelberge
  • U kan een afspraak maken met één van de dermatologen in opleiding die een team vormen met één van de vaste dermatologen:
    • Op maandagnamiddag en dinsdagvoormiddag: met Dr. Coussens.
    • Op woensdag: met Dr. Lanssens
    • Op donderdag: met Dr. Vossaert
  • Op die manier kan u snel op consultatie komen bij de dermatoloog van uw voorkeur, en wordt u ook op langere termijn door dezelfde arts opgevolgd.