item6
item5
item7

HOMEPAGE

ARTSEN

MEDISCH AANBOD

CONSULTATIES

CONTACT

ONLINE AFSPRAKEN

Stationsstraat 92

9990 Maldegem

050/71.57.11

info@dermatologiemaldegem.be

ONLINE AFSPRAAK

U staat op het punt om online een afspraak te maken bij Dermatologie Maldegem. Hieronder vindt u enkele richtlijnen om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen.

• Vul zoveel mogelijk informatievelden (naam, rijksregisternummer, e-mailadres, gsm-nummer…) in. Dat bespaart u tijd bij het inschrijven in de praktijk. U ontvangt onmiddellijk een bevestigingsmail met de afspraak, en enkele dagen vooraf een herinneringsmail.

• Voor elk huidprobleem kan u een afspraak maken bij een van de dermatologen. De onlineagenda toont automatisch de beschikbare plaatsen. Voor voetzoolwratten en waterwratjes gaat het sneller via de agenda van de verpleegkundige (zie verder)

• Voor ingrepen, allergietesten, esthetische procedures…is een voorafgaande consultatie noodzakelijk. U kan deze dus niet boeken via de onlineagenda. Hebt u echter al een consultatie hieromtrent gehad, dan kan u telefonisch verdere afspraken maken met ons secretariaat op 050/71.57.11.

• Voor voetzoolwratten en ‘waterwratjes’ (mollusca) kan u steeds op korte termijn een afspraak maken via de agenda ‘verpleegkundige’. De onlineagenda toont automatisch beschikbare plaatsen.
U komt dan via de verpleegkundige bij één van de dermatologen terecht. Let wel, deze agenda
dient enkel om wratten snel te kunnen behandelen. Hebt u ook een vraag omtrent een andere huidprobleem, dan boekt u best een afspraak op de agenda van één van de dokters.

• Breng naar de raadpleging zeker uw identiteitskaart/kids-ID mee, een lijstje met uw thuismedicatie, en informatie over de behandelingen die u al kreeg voor uw huidig probleem.

Onze praktijk beschikt (binnenkort) over een aanmeldzuil. Indien u reeds patiënt bent in de praktijk én uw adresgegevens, telefoonnummer en huisarts zijn niet veranderd, kan u gebruik maken van
deze zuil om u aan te melden met behulp van uw identiteitskaart en plaats te nemen in de correcte wachtzaal. Indien u voor de eerste maal in de praktijk komt, meldt u zich best aan bij het secretariaat voor het vervolledigen van uw gegevens.

U kan in onze praktijk betalen met Bancontact en Payconiq.